Saturday, August 31, 2013

Magnum House of Chocolate

7 Feb '13

Part2
Magnum Cafe - 1st visit , 2nd visit
Setelah dari Pizza Marzano kita pergi cari dessert, dan berakhir di Magnum. Untungnya pas kita dateng ga gitu rame, jadi kita gausah ngantri hehe.



Tempatnya lumayan besar, ada ruangan non smoking sama smoking. Kalo ruangan smoking ada di luar.



Berry Emporium (vanilla magnum smoothie blended w/ blueberries milk and topped w/ lychees) - 29k
Flower Clock (Strawberry smoothie w/ fresh lemon juice, melons and strawberries) - 29k
Karena takut enek kita pesen smoothiesnya. Temen gw pesen berry emporium, gw pesen flower clock. Kalo gw sih lebih suka gw punya soalnya seger dan ga bikin enek, sedangkan yang temen gw punya creamy dan "berat" hehe. Tapi temen gw lebih suka yang dia punya :p

Waffle D'Antwerp (Belgian waffle w/ chocolate truffle magnum sticks, dark chocolate shaving and cherry compote) - 39k
Menu ini kita bisa pesen 2 rasa es krim, temen gw pesen Chocolate Truffle, kalo gw pesen yang Hazelnut. Pas gw coba gw lebih suka yang rasa chocolate truffle hehe, wafflenya enak, waffle di sini empuk ga garing.Cherry compotenya juga enak asem-asem gitu, biar ga bikin enek karena semuanya coklat. Sama gw suka banget sama chocolate whipped creamnya :p

UPDATE (21 Agustus '13)

Wafel De Liege (45k)
Belgian waffle w/ strawberies, magnum vanilla and chocolate sticks, and strawberry compote. I always like their waffle, it was chewy and crispy at the same time. Oh! And I like their chocolate sticks too!

Parfait De Chocolat - 35k
It's crushed chocolate macarons with chocolate mousse on top. Served with rice crispy chocolate wafer, choco truffle ice cream and more chocolate macaron.

Calamari Vindaloo - 40k
 Curry fried calamari with kaffir lime sauce. The calamari was quite good, it was crispy and tasty.

Ice Tea - 15k
And we learn from our previous visit to not order sweet drinks, because we will end up either too full or get nauseated. So, here we are ordering plain ice tea.

*Harga belum termasuk Service 7.5% & PB1 10%


Magnum House of Chocolate
Grand Indonesia Shopping Town, West Mall Level 6 
Jl. Mohammad Husni Thamrin No. 1
Jakarta Pusat, DKI Jakarta 10310

1 comment:

  1. Baking is one of the most popular professions and that serves as a great hobby. Baking Classes in Chennai helps to improve the making of cake easily. Gain knowledge from the best Cake Baking Classes in Chennai.

    ReplyDelete

Cute Gingerbread Man